Καλωσόρισες!

καλωσόρισες

Είμαι η Παρασκευή,

…εμπνέομαι από τις γυναίκες και τις ιστορίες μας.
Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες μας.
Τα ταξίδια και τα κατορθώματά μας.
Το WomanWave.gr είναι ένα Female Empowerment Blog αφιερωμένο στη γυναικεία ενδυνάμωση, ηγεσία και σε όλες εμάς, τις γυναίκες,  που ονειρευόμαστε, αναζητούμε, δημιουργούμε, παραμένουμε ενεργές και παρούσες.
Καλωσόρισες εδώ.

WorkLife

Πιστεύω πολύ στην αξία που έχει να κάνουμε μία δουλειά που μας αρέσει και μας οδηγεί να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Μία δουλειά στην οποία να βρίσκουμε νόημα και κίνητρο να εξελισσόμαστε.

Σε αυτή την ενότητα θα βρίσκεις άρθρα που αφορούν όλα τα πιθανά και απίθανα που συναντούμε καθημερινά στο εργασιακό μας περιβάλλον και ιδέες για το πως μπορείς να οργανώσεις μία παραγωγική καθημερινότητα στην δουλειά σου.

📷 Photo by Bench Accounting on Unsplash

work life woman wave by paraskevi katsanaki

StoriesWeLove

Αγαπώ τις ιστορίες γιατί έχουν δύναμη. Εδώ μοιραζόμαστε ιστορίες ταλαντούχων και δυναμικών γυναικών, οι οποίες χαράσσουν τη δική τους διαδρομή και με το παράδειγμά τους ανοίγουν δρόμους και δίνουν ελπίδα και έμπνευση στους ανθρώπους γύρω τους. Οι Ιστορίες Που Αγαπάμε να ακούμε και να λέμε. Έτσι μόνο δημιουργείται ο κυματισμός που μεταφέρει τη δύναμη και το όραμα και σε όλες τις γυναίκες που ακολουθούν.

 

📷 Photo by Alex Block on Unsplash

EqualityMatters

Μέσα από τη δουλειά μου τα τελευταία χρόνια, βλέπω την αξία που έχει ειδικά για εμάς τις γυναίκες, η επαγγελματική επιτυχία και η οικονομική ενδυνάμωση σε συνδυασμό με όλους τους ρόλους που καλούμαστε να παίξουμε στην καθημερινότητά μας. Μία παρουσίαση που μου ζητήθηκε κάποια στιγμή να κάνω, στάθηκε η αφορμή για να αρχίσω να εμβαθύνω στο ζήτημα της γυναικείας επιχειρηματικότητας, της έμφυλης ισότητας και στο πως αποτυπώνεται στην καθημερινότητά μας, και να συμμετέχω σε συζητήσεις για τη γυναικεία ενδυνάμωση και ηγεσία, τη συμπερίληψη και τη διαφορετικότητα. Είναι 2020 και συζητάμε εντονότερα από ποτέ, αν θα μπορέσουμε (και πως τελικά θα μπορέσουμε) να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για μία πιο γόνιμη συνύπαρξη.

📷 Photo by Edu Lauton on Unsplash

RealLifeTalks

Βλέπω την καθημερινότητα ως μία ανεξάντλητη πηγή εμπειριών. Τα RealLifeTalks είναι οι ιστορίες που ζούμε και θέλουμε να μοιραστούμε. Κάποιες φορές με διάθεση καυστική, όμως πάντα αισιόδοξη (το ορκίζομαι…). Ας σταθούν η αφορμή για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

📷 Photo by Neel on Unsplash

 Στην εκτός blog-όσφαιρας ζωή, είμαι μητέρα δύο παιδιών και στέλεχος στην LR Health & Beauty, κάνοντας διεθνή καριέρα στον χώρο. Σπούδασα μετάφραση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο,  και τελικά επαγγελματικά ασχολήθηκα με τους τομείς των δημοσίων σχέσεων, της εξυπηρέτησης πελατών και του μάρκετινγκ.